Idén is reméljük nem okoztunk csalódást látogatóink számára, hiszen igen változatos autó parkot sikerült kiállítanunk, hála Krüpl Rudolf társunknak akinek a legtöbbet köszönhetjük, hogy most is kint lehettünk az AMTS-en. Köszi Rudi! 🙂

Na de mi is volt pontosan?

Csütörtökön megkezdődött a standunk felállítása, melyet már a régebbi és az új egyesületi tagjaink is közösen építettek. Kemény munka volt de sikerült:

Péntektől pedig a kész standunkon fogadtunk minden kedves érdeklődőt. Köszönjük a nagy érdeklődést és a beszélgetéseket. Reméljük meghoztuk a kedvet és tisztult a kép azzal kapcsolatban, hogy hogyan is működik a regularity. (Hamarosan érkezik egy „mi az a regularity”-t taglaló bejegyzés…)

Örömmel figyeltük a nagy számú érdeklődőket az autók között. Jó volt látni mennyi embert meg tudnak még fogni ezek a csodás gépek. Sokan egy fotóra is összeálltak és őszinte csodálattal nézték az autókat. Továbbá a támogatóink is tiszteletét tették standunknál, többet között a HCInternational és a RAJ Lengéscsillapító is érdeklődéssel keresett fel minket.

További fotók a veterán csodákról a Facebookon és hamarosan újak is érkeznek.

Indul a MAVAMSZ-HRE Bajnokság. A III. Bükk Rallye itt van április végén, a nevezés már elérhető:

Ajánlott cikkek

1 Hozzászólás

  1. Ez az utolsó rendezvényetek volt a legjobb! Sok néző örülhetett a sok szép autónak, hangulatos rendezvényen, Köszönöm !

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük